Mooie rookmelders: bestaan deze wel?

Jim heeft veiligheidskunde gestudeerd dus je kunt je voorstellen dat bij ons zeker aan veiligheid wordt gedacht. Nu we gingen verhuizen zijn er ook weer een aantal zaken waar we aan moesten denken: rookmelders, brandveiligheid in de keuken en inbraakveiligheid. Nu moet ik eerlijk toegeven dat veiligheid natuurlijk boven alles gaat, maar een beetje interieurproof mogen ze natuurlijk wel zijn. Ik laat jullie daarom kennis maken met Jalo Helsinki die onder andere mooie rookmelders in het assortiment heeft.

Veiligheid boven al
Natuurlijk gaat het niet alleen om hoe mooi er iets uit ziet. De veiligheid staat boven alles. De producten van Jalo Helsinki zijn uiterst veilig. Alle rookmelders van Jalo Helsinki geven een luid alarm als er rook wordt gedetecteerd. Het grote voordeel is dat de batterij in de rookmelder maar liefst 10 jaar meegaat. Het is dus een kwestie van eenmalig ophangen en 10 jaar hoef je er niet naar om te kijken.

Het ophangen van de rookmelders is ook nog eens super eenvoudig want dit doe je namelijk met tape. Ook helemaal proof voor de niet-klussers onder ons die niet met een boormachine overweg kunnen. Je kunt overigens wel met meegeleverde schroefjes aan de gang (heb ik ook gedaan). Zo weet je zeker dat je er ook echt 10 jaar geen omkijken naar hebt.